Продавець Острів Скарбів магазин подарунків, сувенірів та прикрас розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1221 відгук
+380 (95) 920-41-18
Сувеніри та подарунки в магазині Острів Скарбів
Кошик

Ікона кулон

в виде галереив виде списка

Носіння іконок на шиї – давня традиція християн. Вона є альтернативою хрестику. Але, тим не менш, часто зустрічається, що глибоко віруючі люди носять одночасно два символи – і натільний образ, і хрест.

Ви можете вибрати ікону-підвіску з зображенням свого Святого Покровителя або Богоматері. Головне – розуміти, що з цього моменту, ця маленька річ стане вашою особистою частинкою доброти, символом віри.

Носіння натільного ікони є нагадуванням про виконання Божих Заповідей. Саме вони оберігають наші життя. Натільні ікони існували завжди, але останнім часом – придбали особливу популярність.

Бажання носити іконку на шиї – йде від любові до Творця, особливостей сприйняття світу і від нашої традиції, а також бажання захиститися від усіляких нещасть. Сьогодні, коли ми втратили відчуття стабільності, ми все частіше стали звертатися до Бога в молитвах.

У кожного з нас, на небі, є свій ангел-хранитель, улюблена ікона, звернення до якої, допомагає нам стати менш вразливими перед невдачами.

Для чого вони служать?

1.      По-перше, щоб постійно нагадувати нам про Божу присутність. Зрозуміло, що Бог – всюдисущий і без них, але мова йде про те, що ми повинні про це пам'ятати. Уявімо собі ситуацію: чи ми будемо робити на своєму робочому місці, у присутності начальника щось таке, чого він терпіти не може?

2.      По-друге, ікона-підвіска – нагадує нам про те, що Богородиця і святі постійно моляться про нас на небі. А це, в свою чергу, має спонукати нас до молитви.

Символіка

Окремі предмети, можуть володіти своєю особливою символікою. Наприклад, хрестик, який ми носимо – нагадує нам про євангельському заклику нести свій хрест. А, наприклад, медальйон Непорочного зачаття, про те, що Богородиця була непорочно зачата.

Якщо ваша віра в дієвість цих атрибутів підкріплена не теорією, а добрими справами, то Бог може надавати вам через них всіляку допомогу. Коли в 1832 році, в місті Сан-Жермен, розігралася епідемія холери, ченці ордена Милосердя роздали дітям натільні ікони (Непорочного Зачаття) і жодна дитина, з тих, які їх отримали, не захворів. А одягнувши її, вже хворій дівчинці, відбулося чудотворне зцілення на наступний же день. Саме тому, цю ікону і назвали «чудотворної».

Это не значит, что вы можете смело посещать спиритические сеансы, надев крестик или иконку, в надежде на то, что Бог будет вас защищать. Следует также помнить о том, что посвященные вещи – защищают в первую очередь от духовных травм, а уж потом – от телесных.

Слід також зазначити, що дієвість цих предметів полягає у молитві Церкви, тому їх варто освячувати перед носінням. І тоді Бог буде вас охороняти через цей медальйон.

Натільну ікону з зображенням свого ангела-хранителя ви зможете знайти в інтернет-магазині «Острів Скарбів». У поєднанні з сучасним дизайном, така ікона принесе естетичне задоволення своєму власникові і стане гарантом постійного молитовного заступництва представленого на ній святого.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner